Vore hunde
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Sandø´s Blazing Bahalia (Dagmar)

Sandø´s Blazing Bahalia er efter: Eastwind´s Ivory Touché og Sandø´s Xcellent Xiu.

Husets øvrige mastiffer har taget rigtig godt imod hende, og vi er imponerede over hendes selvtillid, for hun har fra dag 1 sat dagsorden. Begge hanhunde har hver dag været underholdt og udfordret og der er gensidig glæde.
Status: HD = C, AD = 0, cystenuria free, langhår = negativ

Læs mere: Sandø´s Blazing Bahalia (Dagmar)

Adderley´s Velvet Volume (Tanne)

Adderley´s Velvet Volume er efter: Eastwind´s Ivory Touché og Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata

Husets øvrige mastiffer har taget rigtig godt imod hende, og vi er imponerede over hendes selvtillid og gå-på-mod, for hun og hendes bror Theo har  hver dag underholdt og udfordret husets øvrige mastiffer, og der er gensidig glæde.
Tanne har udviklet sig til en særdeles harmonisk bygget og særdeles adræt tævehvalp, der lover godt for fremtiden.

Læs mere: Adderley´s Velvet Volume (Tanne)

Adderley´s Make My Day (Theo)

Adderley´s Make My Day er efter: Eastwind´s Ivory Touché og Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata

Husets øvrige mastiffer har taget rigtig godt imod ham, og vi er imponerede over hans selvtillid og temperament. Alle vores mastiffer har hver dag været underholdt og udfordret, og der er gensidig glæde.
Theo har udviklet sig særdeles godt, og er efter hånden blevet en stor, kraftig bygget hanhvalp og har allerede været udstillet et par gange.

 

Læs mere: Adderley´s Make My Day (Theo)

CH: Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Clyde)

Caledonia Adderley Guinness

Clyde har vi hentet hos Mike og Heather Reid (Kennel Caledonia) i Texas/USA i år 2014. Han har nogle af de bedste amerikanske linier i sin stambog. Denne kombination er et samarbejde mellem Kennel Caledonia og Kennel Eastwind.
Det er lidt pudsigt, for tilbage i Clydes linjer er Ironhill´s Caledonia Bella. Hun er Clydes tipoldemor, og en tæve, som vi i sin tid importerede fra kennel Caledonia. For inden havde Bella fået to kuld hvalpe i USA, hvoraf afkom indgår i denne stamtavle.
Vægt; 102 kg, HD = A, AD = 0, cystenuria free, langhår = negativ 

 

Læs mere: CH: Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Clyde)

Mulaloo Grand Malvin

Mulaloo Grand Malvin - Mastiff

Der er kommet endnu en engelsk mastiff til huset. Han hedder Malvin og kommer  fra Kennel Mulaloo ved Debbie og Archie Harding i Folkestone nær Dover.

Læs mere: Mulaloo Grand Malvin

Ieeshas Shadow (Aisha)

Ieeshas Shadow

Aisha er en import mastiff fra England. Inden vi fik hende, havde vi faktisk "kendt" hende længe. Bjarke og Michael så sammen hendes far (Rickie) i 2007 i forbindelse med Crufts, mens Annelise og Pernille mødte hendes mor (Wings Of Love From Santmichal) i 2009 på Crufts.

Læs mere: Ieeshas Shadow (Aisha)

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.