Vore hunde
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Ieeshas Shadow (Aisha)

Ieeshas Shadow

Aisha er en import mastiff fra England. Inden vi fik hende, havde vi faktisk "kendt" hende længe. Bjarke og Michael så sammen hendes far (Rickie) i 2007 i forbindelse med Crufts, mens Annelise og Pernille mødte hendes mor (Wings Of Love From Santmichal) i 2009 på Crufts.

Da vi erfarede, at disse to hunde var parret, var vi ikke længe om at beslutte os, så vi henvendte os til Owen Wilkes - for at importere en hvalp fra disse to fantastiske mastiffer. Aisha ejer vi sammen med Kennel Sandø . Hun er helt sin egen og noget af en personlighed. Hun færdes  hjemmevant  blandt husets øvrige hunde - nysgerrig og elsker at gå på opdagelse - inde som ude.

Aisha udstråler engelsk type og udtryk - en dejlig harmonisk bygget tæve - stærk og bred med et dejligt udtryksfuldt hoved og en masse pigment - god overlinje og bevægelser. Hun har stor "personlighed" og holder rigtig meget af at "tale højt" - gerne til sine ejere og omgivelser.

Aisha er mor til vores: Sandø´s No Xerophyte.

 

Stamtavle: Født: 2009-08-07.

Santmichal Bwlchygwyn Of Bredwardine  GBCH: Penrichlar Pheonix Of Bredwardine GBCH: Bwlchygwyn Of Bredwardine
Penrichlar Pantgwyn
Santmichal Chardonney Rhilaubekan Benjamin
Santmichal Emilia
Wings Of Love From Santmichal Santmichal Bulldozer Rhilaubekan Benjamin
Santmichal Emilia
Faerdorn Vanilla Sky GBCH: Fearnought The Barbarian
Faerdorn Snow Tiger

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.