Vore hunde
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Mulaloo Grand Malvin

Mulaloo Grand Malvin - Mastiff

Der er kommet endnu en engelsk mastiff til huset. Han hedder Malvin og kommer  fra Kennel Mulaloo ved Debbie og Archie Harding i Folkestone nær Dover.

Han kommer fra opdræt af egne linier samt kennel Santmichal. Husets øvrige hunde har taget godt imod ham - ikke mindst hans bedstefar: Guinness, som er rigtig hensynsfuld og god til at lege med ham. 

Malvin er med tiden vokset sig større og stærkere og ser godt tre år gammel ud til at blive en atletisk og kraftfuld mastiff af medium størrelse.

Uden for er Malvin i evig aktivitet: løber fra den ene ende af haven til den anden, jager fasaner, graver i muldvarpeskud, hjælper med at hente brænde fra stablen. Men han har endnu ikke forståelse for, at de skal samles i stedet for at de skal spredes.....
Status HD = C, AD = 0

 

Stamtavle: 2012-02-15

DKCH, KBHV2010, KBHV11: Sandø's Ruben Adderley  DKCH: Caledonia Adderley Guinness USCH: Southports High Life
USCH: Caledonia`s Counselor Troi
DKCH, WW2010, KBHV06, DKKV09, DKKV10, KBHV11: Adderley A Lot Like Love Santmichal Zidane
DKCH: Caledonia`s Last Plane To Memphis
Santmichal Tallulahs Rose  Santmichal  Bwlchygwyn Of Bredwardine GBCH: Penrichlar Phoenix of Bredwardine
Santmichal Chardoney
Santmichal Esmeralda Rhilaubekan Benjamin
Kufema Rambling Rose

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.