Vore hunde
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Sandø´s No Xerophyte (Miller)

Sandø´s No Xerophyte - Mastiff

Sandø´s No Xerophyte er en stor, glad og nysgerrig mastiff, der nyder at udforske både de hjemlige omgivelser og de nærliggende byer.

I forhold til storbror Malvin er han et roligt gemyt, der tager alt, som det kommer. Selv om der er 8 måneders aldersforskel, har Malvin og Miller stor glæde af hinanden.

Miller er på alle måder en meget harmonisk og kraftig bygget mastiff. I en alder af bare 11 måneder har han allerede rundet de 100 kg. Vi har aldrig ejet så stor og tung en mastiff.

  

Stamtavle: 2012-10-27

DKCH, KBHV10, KBHV11:
Sandø´s Ruben Adderley
DKCH: Caledonia Adderley Guinness USCH: Southports High Life
USCH: Caledonia`s Counselor Troi
DKCH, WW10, KBHV06, DKKV09, DKKV10, KBHV11: Adderley A Lot Like Love Santmichal Zidane
DKCH: Caledonia`s Last Plane To Memphis
Ieeshas Shadow Santmichal Bwlchygwyn Of Bredwardine GBCH: Penrichlar Phoenix of Bredwardine
Santmichal Chardonay
Wings Of Love From Santmical Santmichal Bulldozer
Fairdorn Vanilla Sky

 Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.