Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

WW2010: Adderley´s A Lot Like Love

Adderley´s A Lot Like Love alias Marcella  er opdrættet hos os, og hende havde vi sammen med Bjarke og Annelise/Kennel Sandø.

Læs mere: WW2010: Adderley´s A Lot Like Love

DKCH: Adderley´s Miles Ahead (Aura)

Adderley´s Miles Ahead var en hvalp efter vores Birka. Hun var eneste hvalp i kuldet og udviklede derfor stærk vilje og personlighed. Hun vedblev at være en stor udfordring at gå tur i snor med - ville altid selv bestemme farten.

Læs mere: DKCH: Adderley´s Miles Ahead (Aura)

Timber-Wolf Grace (Siff)

Timber-Wolf Grace hentede vi i Ungarn lige efter nytår 1997 sammen med Anna-Sofie Gothen (kennel Red Baron).

Timber-Wolf Grace/Siff kommer fra amerikanske linjer, men opdrættet hos Erika Varga, der både havde importeret faderen og moderen fra USA. Det viste sig, at begge  forældre gjorde det fantastisk på udstillinger. 

Læs mere: Timber-Wolf Grace (Siff)

DKCH: Red Baron Lady Sofi (Sofie)

Red Baron Lady Sofi var vores aller første mastiff. Hende hentede vi en sommerdag på Fyn hos Anna-Sofie Gothen. Lady Sofi var ud af gamle hollandske linjer.

Læs mere: DKCH: Red Baron Lady Sofi (Sofie)

Cazzia of Bredwardine (Frida)

Cazzia of Bredwardine hentede vi hos Kennel Bredwardine/Richard Thomas i Wales en regnfuld og kold novmberdag. Hendes far var importeret fra Australien, men han var ud af Bredwardine linjer.

Læs mere: Cazzia of Bredwardine (Frida)

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.