Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Adderley´s Caledonia A Cappella (Liva)

Adderley´s Caledonia A Cappella er opdrættet her hos os og var datter af Loke og Bella, der begge var ud af amerikanske linjer.

Liva var en lille, harmonisk bygget, mørk brindlet tæve med godt hoved og udtryk. Hun havde stor personlighed og stor vilje og udlængsel, hvilke gav store udfordringer med at holde hende inde i haven.

Det betød at vores to tønderland store have måtte have forstærkning af brædder hele vejen rundt for at holde hende inde og hegnet skulle flere steder have dobbeltforstærkning, for ellers gravede hun sig ud eller bed hul i hegnet. Hun var en meget aktiv mastiff, der jagtede alt levende: fugle, mus, katte dagen lang. Hun gik heller ikke i vejen for at bade nede i vores søer - også selv om der var is på dem.

 

Stamtavle: Født: 2003-10-02

DKCH: Timber-Wolf Henry WW96, RUSCH, UACH: Caledonia Tyson USCH: Iron Hills Once Upon A Wagon
Caledonias Lady Di
INTCH, SCH, DKCH: Argentina-Téri Csillag Onyx HCH: Gold Lion Báró
Grand Grand parent 4
USCH: Iron Hills Calledonia Bella USCH: Iron Hills Into The Night USCH: Iron Hills Paint Your Wagon
Karra Stonehage
USCH: Iron Hills Slamdance USCH: Matts Joshua-Dogwood Knoll
USCH: Iron Hills Fixin´To Start

 Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.