Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

WW2010: Adderley´s A Lot Like Love

Adderley´s A Lot Like Love alias Marcella  er opdrættet hos os, og hende havde vi sammen med Bjarke og Annelise/Kennel Sandø.

Marcella var ud af amerikanske og engelske linjer. Håbet og forventningen var, at få det bedste af det gamle amerikanske og gamle engelske kombineret på en outstanding måde, og det, synes vi, lykkedes langt hen ad vejen. Hun havde et attraktivt, udtryksfuldt, ædelt hoved i rette proportioner, en dejlig, stærk, harmonisk og substansfuld krop med dybt bryst og kraftfulde bevægelser - én over det hele: kvalitetsmastiff. Hun havde en flot udstillingskarriere og blev som den eneste nogensinde i år 2010 verdensvinder.

Marcella er mor til flere hvalpe - blandt andet: Sandø´s Ruben Adderley og Sandø´s Turella.

 

Santmichal Zidane Santmichal Barney Bear Of Bredwardine GBCH: Darkling Finn Mac Cumhal Of Bredwardine
Santmichal Cedar
Kufema Seren Kufema Sir Ivanhoe
Wyecaple Tabita Twitchit
DKCH, KBHV03, KBHV07: Caledonia´s Last Plane To Memphis USCH: Seville Armed And Dangerous USCH: Gropetti´s Lord Henry Of Mmrb
Iron Hills Seville´s Jessica
USCH: Caledonia Lion Sleeps Tonite Iron Hills Goodnite Irene
USCH: Iron Hills Bet The Farm

 Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.