Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

USCH: Iron Hills Caledonia Bella (Bella)

Iron Hills Caledonia Bella hentede vi i USA/Memphis 4½ år gammel. Her havde hun produceret 2 kuld hvalpe, hvoraf Pernille havde set det ene kuld, da hun i sin tid besøgte kennel Caledonia for at hente Birka.

Bella var som sådan ikke en smuk mastiff, men en dejlig standardtæve med ideel type og mange kvaliteter. Hun var harmonisk og havde en massiv krop med flot rygline - en bred og dyb brystkasse, en solid og stærk hals og nakke, samt velvinklede benstammer. Især hendes fremtoning imponerede, når hun bevægede sig - et kraftfuldt udtryk og udstråling.
Hun var en hund, der fyldte meget - havde stor personlighed og ville gå igennem ild og vand for os. 
Hun blev mor til Adderley´s Caledonia Aliance og Adderley´s Caledonia A Capella.

 

Stamtavle: 1998-12-01 

USCH: Iron Hills Into The Night USCH: Ironhills Paint Your Wagon USCH: Iron Hills Warwagon
USCH: Lionsire Indigo Of Pax River
Kara Stonehage Royal Roy V. Desaal
Stonehage Eva
USCH: Iron Hills Slamdance USCH: Matts Joshua-Dogwood Knoll USCH: Burns Hall Zackery
Burns Hall Nicole
USCH: Iron HIlls Fixin´To Start USCH: Deer Run Semper Fi Thor
USCH: Iron Hills Bet The Farm

 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.