Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

DKCH: Red Baron Lady Sofi (Sofie)

Red Baron Lady Sofi var vores aller første mastiff. Hende hentede vi en sommerdag på Fyn hos Anna-Sofie Gothen. Lady Sofi var ud af gamle hollandske linjer.

Hendes far var Hans Rosinghs Lazybones Lord Rab og hendes mor Wilma V.D. Ircomara.

Sofie var en dejlig, substansfuld tæve med et typefast hoved og sort maske. Det var med hende, vi fik vores vores debut mht. dstilling, idet opdrætter: Anna-Sofie Gothen gerne ønskede en "officiel evaluering" af sit opdræt. Sofie blev tilmeldt sin første udstilling 1½ år gammel - dengang, der var noget, der hed "Fællesklubben for hunde uden specialklubber"  - den blev afviklet i Herluftmagle Hallen og dommer var en ung mand, der hed Ole Staunskjær.

På udstillingen samt de efterfølgende gjorde Sofie stor succes. Det varede ikke længe før hun blev dansk champion.

 

Stamtavle: Født: 1985-03-08.

Lazybones Lord Rab NLCH, INTCH, WW75: Artifix Addendum Lucky Attempt of Farnaby
Mistress Jennifr of Buckhall
Grangemoor Serena GBCH: Copenore RAB
GBCH: Jakote Lady Glencora
DKCH: Wilma Red Barones V.D. Ircomara NLCH, INTCH: Ioris V.D. Ircomara Bournewood Hrigadier
Arabella V.D. Ircomara
Hella V.D. Ircomara LCH: Danvor of Ragtime
Ustalinda of Dagrau

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.