Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Loving Spintail´s Adderley (Tasha)

Loving Spintail´s Adderley kommer af amerikanske linjer efter en parring med vores Guinness og Audley Farm´s I´m No Angel.

Tasha var en mellemstor tæve af dejlig type med et forrtinligt hoved med dejlig sort maske små øjne og udtryk. Hun havde et dejligt bredt bryst og dybde med god kropslængde og gode bevægelser.

Hun var den sødeste, og mest blide og hengivne mastiff, vi har haft, og temperamentsmæssigt kunne hun indgå i enhver hundeflok.
Der var lidt af en jagthund i hende - en rigtig næsehund. Hun holdt meget af at recognicere haven på kryds og tværs og gå lange ture.
 

Stamtavle: Født: 2006-12-29 

DKCH: Caledonia Adderley Guinness USCH: Southports High Life USCH: Sillars Southport´s Isaac
USCH: Southport´s Northern Lights
USCH: Caledonia´s Counselor Troi Erieside´s Mo Betta
Caledonia´s Happy Hour
Audley Farm´s I´m No Angel  USCH: Heart´n Soul´s Big Balooka USCH: Greiner Hall Jedadiah
Castle Mount No Bones About It Abby
Kiss N´Tell of Audley Farm Hogan´s Dewey Pyle Of Audley
USCH: Sheila of Audley

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.