Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Loving Spintail´s Adderley (Tasha)

Loving Spintail´s Adderley kommer af amerikanske linjer efter en parring med vores Guinness og Audley Farm´s I´m No Angel.

Læs mere: Loving Spintail´s Adderley (Tasha)

USCH: Iron Hills Caledonia Bella (Bella)

Iron Hills Caledonia Bella hentede vi i USA/Memphis 4½ år gammel. Her havde hun produceret 2 kuld hvalpe, hvoraf Pernille havde set det ene kuld, da hun i sin tid besøgte kennel Caledonia for at hente Birka.

Læs mere: USCH: Iron Hills Caledonia Bella (Bella)

Adderley´s Caledonia A Cappella (Liva)

Adderley´s Caledonia A Cappella er opdrættet her hos os og var datter af Loke og Bella, der begge var ud af amerikanske linjer.

Liva var en lille, harmonisk bygget, mørk brindlet tæve med godt hoved og udtryk. Hun havde stor personlighed og stor vilje og udlængsel, hvilke gav store udfordringer med at holde hende inde i haven.

Læs mere: Adderley´s Caledonia A Cappella (Liva)

DKCH: Caledonia´s Last Plane To Memphis (Birka)

Caledonia´s Last Plane To Memphis hentede vi i Memphis Tennessee hos opdrætter: Susan

Farber kennel Caledonia i november måned. Besøget var starten på et mangeårigt samarbejde 

Læs mere: DKCH: Caledonia´s Last Plane To Memphis (Birka)

DKCH: Timber-Wolf Henry (Loke)

Timber-Wolf Henry (Loke)

Som sin ældre søster: Timber-Wolf Grace blev Loke født i Ungarn. Ved en tilfældighed og ved søde menneskers hjælp, holdt han sit indtog hos os i Bjergsted Bakker - 1 år gammel.

Læs mere: DKCH: Timber-Wolf Henry (Loke)

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.