Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

DKCH: Sandø´s Ruben Adderley

Sandø's Ruben - Mastiff

Sandø´s Ruben Adderley  er opdrættet hos Annelise og Bjarke, men begge hans forældre kommer fra kennel Adderley.

Læs mere: DKCH: Sandø´s Ruben Adderley

Sandø´s No Xerophyte (Miller)

Sandø´s No Xerophyte - Mastiff

Sandø´s No Xerophyte er en stor, glad og nysgerrig mastiff, der nyder at udforske både de hjemlige omgivelser og de nærliggende byer.

Læs mere: Sandø´s No Xerophyte (Miller)

DKCH: Caledonia Adderley Guinness

Caledonia Adderley Guinness

Guinness har vi hentet hos Kennel Caledonia i USA i år 2005. Han havde nogle af de bedste amerikanske linier i sin stambog. Bl.a. er hans farbror: Southport´s Sherman den mest vindende mastiff nogensinde i USA.

Læs mere: DKCH: Caledonia Adderley Guinness

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.