Til minde om
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

DKCH: Adderley´s Miles Ahead (Aura)

Adderley´s Miles Ahead var en hvalp efter vores Birka. Hun var eneste hvalp i kuldet og udviklede derfor stærk vilje og personlighed. Hun vedblev at være en stor udfordring at gå tur i snor med - ville altid selv bestemme farten.

Hun kunne godt lide at udstilles, selv om det også krævede kort snor. Hun udviklede sig til en dejlig stor og stærk tæve med et godt og udtryksfuld hoved og maske, god ryglinje og proportioner samt god dybde i brystkassen. Hun havde gode ben og vinkler og bevægede sig rigtig godt og atletisk.

 

Stamtavle 2007-03-10.

DKCH: Rusty V.D. Duncanhof DEDHCH, BECH, NLCH, LUCH, INTCH: Erebor´s Xantho Erebor´s Ulysses
Schiffer Mastiffs De Sartiaux
Raisa V.D. Duncanhof Chatmo V.D. Freezing Wrinkles
Antigone V.D. Duncanhof
DKCH, KBHV03, KBHV07: Caledonia´s Last Plane To Memphis USCH: Sevilles Armed And Dangerous USCH: Gropetti´s Lord Henry Of Mmrb
Iron Hills Sevilles´s Jessica
USCH: Caledonia Lion Sleeps Tonite Ironhills Goodnite Irene
USCH: Iron Hills Bet The Farm

 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.