Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Mulaloo Grand Malvin 8 år

Tillykke med fødselsdagen!
Vores dejlige og kloge hanhund: Mulaloo Grand Malvin (Sandø´s Ruben Adderley x Santmichals Tallulahs Rose) kan i dag fejre 8 års fødselsdag.

Han er stadig en aktiv og glad mastiff - og nu også veteran.

Tak til Debbie og Archie Harding for at have opdrættet.

Godt Nytår 2020

D.M.K. Jubilæumsshow 2020

I det nye år 2020, vil vi se frem til at fejre Dansk Mastiff Klubs 25 års Jubilæumsshow den 16. maj - og håber på at rigtig mange vil deltage.

 

(På billedet ses Michael med Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata og Adderley´s Velvet Volume).

Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata

Klubudstillingen i år i samarbejde med Bullmastiffklubben blev afholdt i Korsør Ferie- og Campingcenter. Klubben havde inviteret dommer: Christofer Habig fra Tyskland.
Udstillingsvejret var optimalt - både mastiffer og deres ejere nyd vejret og dagen. Man kunne ikke ønske sig bedre: en stille brise, septembersol og 20 grader.
Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata (Sandø´s Ruben Adderley x Wakonda´s Hell Sveahovs Asynja) havde vi tilmeldt i championklasse, og her opnåede hun excellent 3, CK og blev efterfølgende placeret som 3. bedste tæve.

Tillykke til opdrætter: Annelie Jegendal og Bjarke og Annelise (kennel Sandø).

DMK Klub Show i Års

Der er blevet afholdt Klub Show i Års i weekenden. Tilmeldt var 19 mastiffer, og dommer var: Maestro Lafuente, E

Adderley´s Make My Day (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata) var tilmeldt i hvalpeklasse, hanner.
Han vandt klassen med SL og blev efterfølgende Bedste hvalp.

 

Adderley´s Make My Day

Den ene af vores 5 mdr. gamle hvalpe: Adderley´s Make My Day (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata) var tilmeldt i babyklasse hanner. Det var udstillingsdebut, og det er altid spændende at se, hvordan mastiffer i den alder reagerer. Han klarede det rigtig flot med SL1, skulle konkurrere med sin søster og blev Bedste baby. Senere på dagen skulle han konkurrere med bedste bullmastiff baby og vandt og blev BIS baby.
Et tillykke og tak for samarbejdet til Bjarke og Annelise (kennel Sandø).

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.