Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Glædelig Jul og Godt Nytår

Endnu et år går på hæld. Kennel Adderley vil i den forbindelse ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. 
Da mastiff er en lille race, håber og ønsker vi for det nye år, at alle  mastiffejere fortsat vil bakke op om at bevare og udbygge samarbejdet - både her og på tværs af landegrænser, så fremtiden tegner lovende. En fremtid som til stadighed er en udvikling af vores race.

Svensk Mastiffklubs 20 års jubilæums-udstilling

Den Svenske Mastiffklub har denne weekend afholdt deres 20 års jubilæums-udstilling i Arboga tæt på Eskilstuna.
Der var tilmeldt 28 hunde, og dommer var Bas Bosch fra Belgien.

Vores hanhund: Eastwinds Caledonia Walk This Way (Eastwinds Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) var tilmeldt i championklasse.
Han vandt denne klasse og blev efterfølgende udstillingens Bedste han.
Den Svenske Mastiffklub har som Den Danske Mastiffklub udvælgelse af mastiffer, der konkurrerer. Her blev Clyde udtaget til konkurrencen om 'Bedste bevægelser' og 'Bedste hoved', som senere skulle afvikles.

Efter tæverne var blevet bedømt - opnåede han at blive BIR og vandt desuden 'Bedste hoved' trofæet. EX1, BHK1, Cert., og svensk championat.
Et stort tillykke sender vi til opdrætter: Rachel Diller.

Alt i alt en hyggelig, begivenhedsrig og lang udstillingsdag med rigtig mange fine mastiffer og super fint udstillingsvejr, En tak til den Svenske Mastiffklub for et helt igennem vellykket arrangement. 

 

Sandø´s Blazing Bahalia (Dagmar) 2 år

Det er sommer, ferietid og fødselsdag. Dagmar (Eastwind´s Ivory Touché x Sandø´s Xcellent Xiu) fylder 2 år. Det fejres med en gåtur i de kølige morgentimer, for både Dagmar og vores hanhunde er hårdt ramt af sommerens varme og tørke. De ligger og døser det meste af dagen og er kun aktive morgen og hen på aftenen i disse uger.

Det må helt sikkert gerne blive køligere og gerne med regnbyger i kommende tid.

 

DMK Korsør 2018

DMK har afholdt deres årlige udstilling i Korsør sammen med bull mastiff klubben. Vejret holdt heldigvis tørt, så det var godt udstillingsvejr.
I år var 21 mastiffer tilmeldt og dommer var Kurt Nilson fra Sverige.

Vores hanhund Eastwinds Caledonia Walk This Way (Clyde) var også tilmeldt og stillede op i  championklasse.

Han klarede sig rigtig godt og opnåede Ex1, CK, BHK3.

På dagen var der også lejlighed til at hilse på øvrige udstillere og deres hunde, og Clyde på sine døtre og anden familie.

Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Clyde) 4 år

Det er i dag, at vores hanhund: Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Eastwind´s Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) fylder 4 år  - det har vi fejret med en lang og velfortjent gåtur sammen med vores andre mastiffer: Dagmar og Malvin. Her hilste de bl.a. på nabo-hundene: Ida og Lupo. 

I dag har vejret været mastiff-vejr: Ingen sol og kun middeltemperaturer med en frisk vind. Så vores hunde har rigtig nydt det forfriskende vejr og savner slet ikke varmen. Lad dette vejr fortsætte lidt endnu......

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.