Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Start år 2021

Januar 2021.

2020 var et helt særligt år. Året 2021 bliver det sikkert også, men nu er vi i gang, selv om Danmark fortsat er lukket ned på grund af corona. 
Vi ser frem til de kommende måneder, at restriktioner og vaccinationer gør det muligt - at der åbnes op og mere normale tilstande igen gør det muligt at vi og vores hunde mødes og at der kan afholdes udstillinger som tidligere.

Først på året har vi været så heldige at få sne. Det har vi og alle vores hunde værdsat, da der sidste år slet ikke faldt sne.
På billedet i sneen ses vores hanhund: Adderley´s Make My Day.

 

Dansk Mastiff Klubs Korsør 2020

Dansk Mastiff Klub har afholdt deres årlige udstilling i Korsør, hvor 31 mastiffer var tilmeldt. Dommer var Søren Wesseltoft.
Adderley´s Velvet Volume (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahovs Yggdrasil Mater Amata) havde vi tilmeldt i juniorklasse.
På udstillingen fik hun tildelt Exc.2, med CK og placerede sig som 4. bedste tæve i vinderklassen.

Eastwind´s Caledonia Walk This Way fylder 6 år

Her i sommervarmen og tørken har vi fejret, at Clyde har haft fødselsdag og rundet de 6 år.

Han - sammen med husets øvrige mastiffer nyder sommeren og i dette dejlige sommervejr er de mest aktive om morgenen, ligger og blunder den halve dag, og vågner op til fjol og ture hen på aftenen igen.

Dansk Mastiff Klubs 25 års jubilæum

Det var en fornøjelse at være med til at fejre den Danske Mastiff Klubs 25-års jubilæum i Vestbirk Camping, hvor conona-regler lige var ved at sætte en stopper for afviklingen.

En tak til Bestyrelsen for det store arbejde og for det på enhver måde vel tilrettelagte og gennemtænkte Show, og tak for en dejlig dag, selv om de høje temperaturer kunne udfordre.
Hele 49 mastiffer var tilmeldt! Dommer var Bernard Pierre Le Coutois fra Frankrig.

Området for udstillingen var særdeles velegnet. Det var dejligt at møde og hilse på venner, udstillere og deres prægtige mastiffer, som var mødt op.

Billedet viser Adderley Make My Day (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata), som blev vist i juniorklasse.

Corona-tider

De sidste 3 måneder med corona har ikke haft fortilfælde. Der er vendt op og ned på alle ting, og dagligdagen har ændret sig.
Vi har været hjemme det meste af tiden og været isoleret - sammen og på afstand, hvis vi skulle ud at handle eller se familien.
Corona-krisen har på 'hundesiden' kastet noget godt af sig. Det at vi har været hjemme har været til stor glæde for vores 5 mastiffer, da det har bevirket, at der også er blevet gået oftere tur med dem, og de har været sammen med os døgnets 24 timer.

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.