Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Start år 2021

Januar 2021.

2020 var et helt særligt år. Året 2021 bliver det sikkert også, men nu er vi i gang, selv om Danmark fortsat er lukket ned på grund af corona. 
Vi ser frem til de kommende måneder, at restriktioner og vaccinationer gør det muligt - at der åbnes op og mere normale tilstande igen gør det muligt at vi og vores hunde mødes og at der kan afholdes udstillinger som tidligere.

Først på året har vi været så heldige at få sne. Det har vi og alle vores hunde værdsat, da der sidste år slet ikke faldt sne.
På billedet i sneen ses vores hanhund: Adderley´s Make My Day.

 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.