Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Clyde) 4 år

Det er i dag, at vores hanhund: Eastwind´s Caledonia Walk This Way (Eastwind´s Ivory Touché x Magnum´s Until I found You) fylder 4 år  - det har vi fejret med en lang og velfortjent gåtur sammen med vores andre mastiffer: Dagmar og Malvin. Her hilste de bl.a. på nabo-hundene: Ida og Lupo. 

I dag har vejret været mastiff-vejr: Ingen sol og kun middeltemperaturer med en frisk vind. Så vores hunde har rigtig nydt det forfriskende vejr og savner slet ikke varmen. Lad dette vejr fortsætte lidt endnu......

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.