Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

National Specialty 2018 St. Charles - Best Of Breed

National Specialty 2018 (MCOA) som er beliggende lidt uden for Chicago i St. Charles - er netop blevet afholdt over flere dage. Det var et overvældende antal mastiffer, der var tilmeldt i forskellige klasser - 210 mastiffer i alt: eks. Sweepstakes, Lydighed, Tournament, Breeders Cup, Futurity, Best Of Breed m.v. Dommer var Diane Collings (US).

Den sidste dag er  det  kun champions og mastiffer, der i dagene forinden har kvalificeret sig til at deltage i Best Of Breed, som var i ringen. Det var derfor rigtig spændende at se hele 95 mastiffer kæmpe om at blive Best Of Breed.
Dette år blev det en 3 år flot og kraftfuld tæve, der blev BOB: GCH: Eastwinds Born To Perform (Eastwinds Ivory Touché x Boma Tembo Frankie).  Handler var Heather Reid fra kennel Caledonia.
Denne tæve  er vi glade for at have set, og vi vedkender os stolt familieskabet, idet hun er halvsøster til vores mastiffer: Clyde og Dagmar. De har alle fælles far.

Tillykke til både opdrættere: Olesen, Becker , Kendrick og tævens ejere: Dennis og Deborah Mckibbin, Nancy Heuther, Heather Reid og C. Long.

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.