Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Specialty Ashville - North Carolina, USA

I dag ved dette års Mastiff Specialty i Ashville er vores hanhund: Clydes bror: Cash: Eastwind´s Fly Like A Butterfly - Sting Like A Bee (Eastwind´s Ivory Touché x Magnums Until I Found You) blevet dette års BOB!!
Cash har ved udstillingen tillige modtaget en 'Award' som den mest vindende mastiff i USA 2018.
Kæmpe stort tillykke til opdrætter: Rachel Diller, ejere: Ron Banks, Nancy Heuther, Laura Watson, P. Winter og handler: Terry Smith (Billedet).

Forud for denne enestående bedrift har Cash weekenden før vundet det regionale Specialty i Ashville. 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.