Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata

Klubudstillingen i år i samarbejde med Bullmastiffklubben blev afholdt i Korsør Ferie- og Campingcenter. Klubben havde inviteret dommer: Christofer Habig fra Tyskland.
Udstillingsvejret var optimalt - både mastiffer og deres ejere nyd vejret og dagen. Man kunne ikke ønske sig bedre: en stille brise, septembersol og 20 grader.
Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata (Sandø´s Ruben Adderley x Wakonda´s Hell Sveahovs Asynja) havde vi tilmeldt i championklasse, og her opnåede hun excellent 3, CK og blev efterfølgende placeret som 3. bedste tæve.

Tillykke til opdrætter: Annelie Jegendal og Bjarke og Annelise (kennel Sandø).

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.