Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

OEMC Champion Show i England/Bearley

Sidste weekend afholdt den engelske mastiff klub deres årlige sommerudstilling i Bearley. Vejret var lunt og udstillere med deres hunde nød dagen, og der blev hilst på venner og bekendte. Det var ligeledes interessant at se, at nogle af de tilmeldte hunde var fra Kennel Sandø, og yngre hunde havde danske linjer i stambogen fra Sandø´s Ruben Adderley.  Bestyrelsen havde gjort rigtig meget ud af at gøre dagen til en festlig dag, og efter udstillingen samledes man om en lækker buffet.


Der var tilmeldt 45 mastiffer, og dommer var Bjarke Sandø Sabroe.
Resultater:

BIS blev tæven: Fragilis Fausta
BOS: Faynad Frankincense
Res. CC han: Kumormai Grand Theft Auto
Res. CC tæve: Mulaloo Midnight Moonbeam
Bedste hvalp: Cwmtysswg Texas Rose
Bedste veteran: Harding Coombe Hill At Sperithill

 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.