Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

GCH, USCH: Eastwind´s Ivory Touché (Philip)

Her har Michael fotograferet

GCH, USCH: Eastwind´s Ivory Touché  (Ivory´s Jack Of All Trades x USCH: Eastwind´s Badabing) med sin handler Heather Reid på Bucks County udstillingen i 2015. Han har vundet de store udstillinger i USA som Bucks, Trenton og Westminster og er på alle måder en fantastisk flot og imponerende hanhund.

Han er far til hvalpene oven for og tillige far til vores hanhund: Clyde (Eastwind´s Caledonia Walk This Way).

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.