Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Dansk Mastiff Klubs 25 års jubilæum

Det var en fornøjelse at være med til at fejre den Danske Mastiff Klubs 25-års jubilæum i Vestbirk Camping, hvor conona-regler lige var ved at sætte en stopper for afviklingen.

En tak til Bestyrelsen for det store arbejde og for det på enhver måde vel tilrettelagte og gennemtænkte Show, og tak for en dejlig dag, selv om de høje temperaturer kunne udfordre.
Hele 49 mastiffer var tilmeldt! Dommer var Bernard Pierre Le Coutois fra Frankrig.

Området for udstillingen var særdeles velegnet. Det var dejligt at møde og hilse på venner, udstillere og deres prægtige mastiffer, som var mødt op.

Billedet viser Adderley Make My Day (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata), som blev vist i juniorklasse.

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.