Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Adderley´s Velvet Volume

Vores anden hvalp: Adderley´s Velvet Volume (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata) var tilmeldt babyklasse tæver og havde ligeledes udstillingsdebut, som hun også klarede flot med en placering SL1

Alt i alt en dejlig og velarrangeret udstillingsdag og ved dagens afslutning var vores hunde fyldt med gode oplevelser og alle var trætte og sov i bilen på vejen hjem.
Og ligeledes et tillykke og tak for samarbejdet til Bjarke og Annelise (kennel Sandø).

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.