Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Adderley´s Make My Day

Den ene af vores 5 mdr. gamle hvalpe: Adderley´s Make My Day (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata) var tilmeldt i babyklasse hanner. Det var udstillingsdebut, og det er altid spændende at se, hvordan mastiffer i den alder reagerer. Han klarede det rigtig flot med SL1, skulle konkurrere med sin søster og blev Bedste baby. Senere på dagen skulle han konkurrere med bedste bullmastiff baby og vandt og blev BIS baby.
Et tillykke og tak for samarbejdet til Bjarke og Annelise (kennel Sandø).

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.