Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

National Specialty 2018 - Select Winner Dog 2018

Ved National Specialty blev dette års Select Winner Dog (2. bedste han): Eastwinds Float Like A Butterfly Sting Like A Bee (Cash) efter (Eastwind´s Ivory Touché x Magnums Until I Found You). 
Der var rigtig hård konkurrence blandt alle hanhundene, og fuldt fortjent, da Cash er en imponerende hanhund, som i år ligger nummer 1 som den mest vindende mastiff i USA. Han bliver handled af Terry Smith.
Vi er uden forbehold rigtig stolte over familieskabet, idet Cash er lillebror til vores hanhund Clyde. 

Tillykke til både opdrætter: Rachel Diller og Cash´s ejere: Ron Banks, Nancy Heuther, Watson og Winter.

Det var nogle rigtig gode udstillingsdage og gode forhold for hunde såvel for ejere i St. Charles. Noget vi hver gang kan nikke genkendende til - er mødet med de mest imødekommende, hjælpsomme og flinke udstillere og deres skønne og fredelige mastiffer.

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.