Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Adderley´s Velvet Volume fylder 1 år

Adderley´s Velvet Volume (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahovs Yggdrasil Mater Amata) fylder som sin bror 1 år, og dagen bliver også fejret med et lækkert, kæmpe kødben.

Thanne, som hun kaldes, er en klog, veludviklet, ung dame og knap så fjollet som sin bror - bevæger sig allerede elegant og kraftfuldt.
Med to unghunde i huset er der altid liv og glade dage, som udfordrer alles tålmodighed. Heldigvis kan vores voksne mastiffer skabe respekt omkring sig.


 

Crufts 2020

I den forløbne weekend deltog Michael og Bjarke i verdens største hundeudstilling: Crufts, som blev afholdt i Birmingham.
64 mastiffer var tilmeldt lørdagens udstilling, og dommer var J. B. Steel.

Resultater:

BOB:                   Faynad Frankincense

BOS:                   Peaches And Cream Brullemail

Res.CAC male:   Kumormai Grand Theft Auto

Res. CAC bitch:  Mulaloo Midwinter Spirit

Best Puppy:       Genghis Kahn Of Seven Oaks At Cwmtysswg

Best Veteran:    Zondor´s Devoted Ivanhoe

DMK Klub Show i Års

Der er blevet afholdt Klub Show i Års i weekenden. Tilmeldt var 19 mastiffer, og dommer var: Maestro Lafuente, E

Adderley´s Make My Day (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata) var tilmeldt i hvalpeklasse, hanner.
Han vandt klassen med SL og blev efterfølgende Bedste hvalp.

 

Mulaloo Grand Malvin 8 år

Tillykke med fødselsdagen!
Vores dejlige og kloge hanhund: Mulaloo Grand Malvin (Sandø´s Ruben Adderley x Santmichals Tallulahs Rose) kan i dag fejre 8 års fødselsdag.

Han er stadig en aktiv og glad mastiff - og nu også veteran.

Tak til Debbie og Archie Harding for at have opdrættet.

Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata

Klubudstillingen i år i samarbejde med Bullmastiffklubben blev afholdt i Korsør Ferie- og Campingcenter. Klubben havde inviteret dommer: Christofer Habig fra Tyskland.
Udstillingsvejret var optimalt - både mastiffer og deres ejere nyd vejret og dagen. Man kunne ikke ønske sig bedre: en stille brise, septembersol og 20 grader.
Sveahov´s Yggdrasil Mater Amata (Sandø´s Ruben Adderley x Wakonda´s Hell Sveahovs Asynja) havde vi tilmeldt i championklasse, og her opnåede hun excellent 3, CK og blev efterfølgende placeret som 3. bedste tæve.

Tillykke til opdrætter: Annelie Jegendal og Bjarke og Annelise (kennel Sandø).

Underkategorier

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.