Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

BOB: Eastwinds Ivory Touché (Philip)

Ved dette års Bucks County i USA - blev Eastwinds Ivory Touché BOB-vinder. Han er far til adskillelige hvalpe i USA, men også til vores Eastwinds Caledonia Walk This Way (Clyde). På den prestigefyldte udstilling var tilmeldt 119 mastiffer og dommer var Rafael Alcrudo (ES).
I 2012 og 2014 opnåede Philip "Award of Merrit" på selv samme udstilling.

På billedet ses handler: Heather Teur-Reid. Opdrætter er Nancy Heuther.
På udstillingen blev tillige Clydes farmor: Eastwinds Badabing bedste veteran 9 år gammel. (Hun blev BOS sidste år ved Bucks).

Vi ønsker ejerne: Nancy Heuther, Heather og Mike Reid tillykke med placeringerne.

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.