Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Sandø´s Blazing Bahalia (Dagmar) i sne

Dagmar skuer langt efter Malvin, som har fået fat i et brændestykke. Hun er et stort legebarn og altid ude på sjov. Hun er frygtelig emsig og går ikke af vejen for en brydekamp med begge vores hanhunde. 

Men det finder Malvin sig heldigvis aldrig i - for når hun udfordrer, bliver hun altid den lille. Der er altid respekt omkring Malvin - samtidig med at han er en 'gentleman'.
Clyde der imod - overgiver sig altid betingelsesløst, og det ender altid med, at han ligger nede på ryggen og spræller, mens hun hopper rundt omkring ham og på ham

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.