Nyheder
Kennel Adderley v/Pernille Ninn og Michael Jensen. Ring på tlf. 59277414

Adderley´s Velvet Volume fylder 1 år

Adderley´s Velvet Volume (Eastwind´s Ivory Touché x Sveahovs Yggdrasil Mater Amata) fylder som sin bror 1 år, og dagen bliver også fejret med et lækkert, kæmpe kødben.

Thanne, som hun kaldes, er en klog, veludviklet, ung dame og knap så fjollet som sin bror - bevæger sig allerede elegant og kraftfuldt.
Med to unghunde i huset er der altid liv og glade dage, som udfordrer alles tålmodighed. Heldigvis kan vores voksne mastiffer skabe respekt omkring sig.


 

Genveje

Mastiff en fantastisk hund

Mastiffen er en gammel race. Den har eksisteret i England i over 2000 år. Mastiff-type lignende hunde har eksisteret i århundrede overalt i Asien, Mellemøsten og især i Europa. Man formoder, at fønikerne bragte mastiffens forfædre til England. Da romerne invaderede England (år 55 f.Kr.) fandt de mastiffen så imponerende, at der blev oprettet eksport af racen til Rom, hvori mastifferne indgik i kampe med løver og bjørne i Collosseum.

Læs mere om historien her

 

Se racestandard for Mastiff her (åbner pdf)

Kontakt os

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursusKennel Adderley er en seriøs kennel og har naturligvis taget DKK's opdrætterkursus. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedrørende Mastiff hunde, så ring til os på tlf. 59277414 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage.